Proces Prijavljivanja

Mi Vam ne nudimo bilo kakav posao – već onaj koji Vam najviše odgovara.

Sa odgovarajućim poslom, dobijate više od radnog mesta. Pravi posao ima značajan efekat i na ukupan kvalitet života. Nama je bitno da ne budemo samo savetnici našim klijentima, već i partner onima koji se prijavljuju za posao. Verujemo da je naš zadatak da povežemo relevantan profil sa odgovarajućom osobom na optimalan način za sve uključene strane. Kada dođete kod nas u ulozi kandidata, sa Vama ćemo proći kroz sledeće korake:

Provera CV-ja: U ovom prvom koraku bavićemo se činjenicama: da li vaše kvalifikacije odgovaraju zahtevima predmetnog profila posla?

Intervju: Svakog kandidata koji je odabran za dalji proces selekcije pozivamo na intervju sa nekim od HILL eksperata. Ovo je prilika za Vas da nam se predstavite lično, da razgovaramo o Vašem iskustvu i da Vam pružimo više informacija o poziciji i potencijalnom budućem poslodavcu.

HILL analiza kompetenci©: Proces koji objektivno identifikuje ličnu i društvenu orijentaciju, veštine i individualne snage, pomažući nam da Vas upoznamo bolje. Upoređujemo profil posla sa individualnim karakteristikama kako bismo objektivno utvrdili ko se od kandidata najbolje uklapa u traženu poziciju. Na kraju svega, funkcionalan i dugoročan odnos treba da se izgradi između Vas i kompanije.

Prezentacija: Kada ste se našli među najboljim kandidatima za poziciju, dobijate priliku da lično upoznate potencijalnog poslodavca, da postavite pitanja i prezentujete svoje najbolje lice. U određenim slučajevima dodatni razgovori ili asesment centar se koriste kao izvor dodatnih nijansi o Vašem profilu. Srećno!

Potpisivanje ugovora: Konačno, klijent se odlučuje za kandidata, i dogovaraju se svi osnovni parametri predviđeni za Vaš radni odnos i datum početka rada.

HILL International d.o.o.
HILL International d.o.o.

Ruzveltova 45
SER-11000 Beograd

 

+38111 3294 505

hill@hill.rs